O spółce
Nasza misja
Dlaczego "Dobre z Lasu"
Kategorie
Przetwory mięsne
Wędliny
Mięso mrożone
Przetwory
Herbaty i zioła
Grzyby
Miody i produkty pszczele
Syropy
Soki i napoje
Przekąski
Inspiracje prezentowe
Nasi dostawcy
Przepisy
Dziczyzna
Grzyby
Zioła, kwiaty, liście
Desery
Dżemy, sosy, syropy
Napoje
Alkoholowe specjały
Obiad w leśniczówce
Książka kucharska
Filmy
Nasze sklepy
Kontakt
Przepisy
Alkoholowe specjały
Kategoria:
Dania z dziczyzny
Dania z grzybów
Zioła, kwiaty, liście
Leśne desery
Dżemy, sosy, syropy
Leśne orzeźwienie
Alkoholowe specjały
Obiad w leśniczówce
Poziom trudności:
łatwy
średni
średnio trudny
trudny
bardzo trudny
Resetuj
Alkoholowe specjały
Filtruj
Nazwa a -> z
» Nazwa a -> z
» Nazwa z -> a
Benedyktynka
15 min.
2l porcji
średnio trudny
cały rok
Jałowcówka (borowiczanka)
45 min.
1,5l porcji
średnio trudny
cały rok
Listówka porzeczkowa
15 min.
1l porcji
średnio trudny
IV-X
Nalewka leśniczego
15 min.
2l porcji
łatwy
cały rok
Nalewka mleczno-porzeczkowa
30 min.
1,5l porcji
trudny
VII-VIII
Nalewka na dereniu
45 min.
1l porcji
średnio trudny
X-XI
Nalewka z czeremchy amerykańskiej
15 min.
4 l porcji
średnio trudny
IX-X
Nalewka z jarzębiny
15 min.
1,5l porcji
średnio trudny
IX-X
Nalewka z jeżyn
45 min.
1,5l porcji
średnio trudny
VIII-IX
Nalewka z kwiatów bzu czarnego
45 min.
2l porcji
średnio trudny
Nalewka z miodu gryczanego i leśnego
30 min.
1,5l porcji
średnio trudny
cały rok
Nalewka z pędów sosny
15 min.
2l porcji
średnio trudny
(III) IV–V
Nalewka z poziomek
15 min.
1l porcji
średnio trudny
VI–IX
Piołunówka
15 min.
1,5 porcji
średnio trudny
VI-VII
Szampan z bzu
60 min.
5l porcji
trudny
V-VII
Tarninówka
15 min.
1,5l porcji
średnio trudny
X-XI
1
2
Pokaż 16 przepisów
Pokaż 8 przepisów
Pokaż 16 przepisów
Pokaż 24 przepisów