O spółce
Nasza misja
Dlaczego "Dobre z Lasu"
Kategorie
Przetwory mięsne
Wędliny
Mięso mrożone
Przetwory
Herbaty i zioła
Grzyby
Miody i produkty pszczele
Syropy
Soki i napoje
Przekąski
Inspiracje prezentowe
Nasi dostawcy
Przepisy
Dziczyzna
Grzyby
Zioła, kwiaty, liście
Desery
Dżemy, sosy, syropy
Napoje
Alkoholowe specjały
Obiad w leśniczówce
Książka kucharska
Filmy
Nasze sklepy
Kontakt
Wyszukiwarka przepisów
Kategoria:
Dania z dziczyzny
Dania z grzybów
Zioła, kwiaty, liście
Leśne desery
Dżemy, sosy, syropy
Leśne orzeźwienie
Alkoholowe specjały
Obiad w leśniczówce
Poziom trudności:
łatwy
średni
średnio trudny
trudny
bardzo trudny
Resetuj
Wyszukiwarka przepisów
Filtruj
Nazwa z -> a
» Nazwa a -> z
» Nazwa z -> a
Rosół z bażanta inaczej
180 min.
8 porcji
średnio trudny
cały rok
Rosół z bażanta (3-4 osoby)
180 min.
8 porcji
średnio trudny
cały rok
Roladki z dziczyzną i grzybami
90 min.
8 porcji
trudny
cały rok
Pulpeciki z dziczyzny w grzybowym sosie
min.
porcji
Półmisek zimnych mięs i wędlin
15 min.
10 porcji
łatwy
cały rok
Podpłomyki leszczynowe
30 min.
2 porcji
średnio trudny
II-IV
Placki ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim
45 min.
4 porcje porcji
łatwy
cały rok
Placki z kwiatów bzu czarnego
15 min.
4 porcji
łatwy
V-VII
Placek dereniowo - jeżynowy
60 min.
1 foremka prostokątna porcji
średnio trudny
VII-X
Placek córki gajowego
75 min.
1 foremka prostokątna porcji
średnio trudny
VI-IX
Piołunówka
15 min.
1,5 porcji
średnio trudny
VI-VII
Pierożki leśniczego
120 min.
4 porcji
średnio trudny
cały rok
Pierogi Zosi
90 min.
4 porcji
średnio trudny
cały rok
Pierogi z gąskami zielonkami
90 min.
6 porcji
średnio trudny
IX-XI
Pierogi z dziczyzną
120 min.
4 porcji
średnio trudny
cały rok
Pierogi z boczniakami
90 min.
4 porcji
średnio trudny
X-XII (III)
1
2
3
4
...
6
7
8
Pokaż 16 przepisów
Pokaż 8 przepisów
Pokaż 16 przepisów
Pokaż 24 przepisów